LET OP! U belegt buiten AFM toezicht. Geen prospectus en vergunningsplicht voor deze activiteit.
U kunt online inschrijven en via het downloaden van het inschrijfformulier.
Het aanvragen en onderhouden van een zogeheten AIFMD vergunning is een tijdrovende en kostbare zaak. Voor een Fonds in de omvang van het Solar Rooftop Fund gewoon te kostbaar.
Lees verderU kunt het uittredingsformulier downloaden of opvragen en dat na invulling aan ons mailen, waarna bij de eerstvolgende gelegenheid het Fonds uw participaties inkoopt.
Lees verderAlle persoonlijke informatie die we van u hebben wordt zorgvuldig bewaard en niet met derden gedeeld. We respecteren de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het is logisch en normaal dat we bepaalde informatie wel (moeten) delen met fiscale en andere officiele autoriteiten en bankinstellingen die in het kader van wet- en regelgeving een eigen verplichting hebben tot onderzoek naar de herkomst van gelden die bij hen over de rekening gaan.
Lees verderNee, het Solar Rooftop Fund is een zogenaamd besloten fonds voor gemene rekening. Een belangrijk kenmerk daarvan is dat uitgifte en inname van participaties alleen kan plaatsvinden door het Fonds zelf.
Lees verderWaardevaststelling vindt plaats eens per kwartaal. Uitgifte van participaties door het Fonds vindt plaats eens per maand en inkoop door het Fonds eens per kwartaal.
Lees verderU kunt dit doen door ons schriftelijk van wijziging op de hoogte te stellen. De rekening moet wel exact dezelfde tenaamstelling hebben als de oude rekening en de wijziging moet ondertekend zijn. Indien de participaties op meer dan een naam staan en ook de oorspronkelijke rekening op meer dan een naam stond, moeten alle vermelde personen hiervoor tekenen.
Lees verderJa, ieder jaar ontvangt u voor eind februari een overzicht ten behoeve van uw belastingaangifte met vermelding van het aantal participaties, de waarde en het aan u uitgekeerde dividend.
Lees verderU ontvangt elk kwartaal een overzicht van uw participaties en daarnaast wordt de waarde van een participatie op de website vermeld.
Lees verderU kunt online inschrijven en via het downloaden van het inschrijfformulier.
Lees verderIn het echtscheidingsvonnis en/of de akte van boedelscheiding en/of een onderhandse akte wordt vastgelegd wie de participaties krijgt toegewezen en/of daarover mag/mogen beschikken. Op eigen naam zetten van de participaties is mogelijk, maar het belang van iedere overblijvende participatiehouder moet dan wel meer bedragen dan € 100.000,-.
Lees verderMet een verklaring van erfrecht kunnen de erfgenamen en/of de executeur testamentair instructies geven wat er met de participaties moet gebeuren. Voorzetting op naam van de erfgenamen is mogelijk.
Lees verder